Days
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Hours
0 0 0 0
0 0 0 0
Minutes
0 0 0 0
0 0 0 0
Seconds
0 0 0 0
0 0 0 0
Välkomna

Välkommen!

Skellefteå Floorball Cup

28/4–1/5 2023

Vi vill vara världens roligaste innebandycup

Vi vill bli världens största innebandycup

Vi är världens mest inkluderande innebandycup


Register now Edit your registration Register referee

VÄLKOMMEN TILL SKELLEFTEÅ FLOORBALL CUP 2023

Skellefteå Floorball Cup arrangeras för allra första gången 28/4–1/5 2023 i Skellefteå. SFBC återkommer därefter årligen över valborgshelgen.

Tillsammans med fem andra lokala föreningar arrangeras cupen av Skellefteå Floorball Club: Skellefteå IBK, Skellefteå IBS, Clemensnäs IF, Rönnskär Railcare IF och Skellefteå PSF. SFBC spelas i sju centrala arenor, alla på gångavstånd i centrala Skellefteå.

Vår mission är att vara världens roligaste innebandycup.

Vår vision är att bli världens största innebandycup.

Vi är världens mest inkluderande innebandycup – hos oss är ALLA välkomna att delta. Vi har 20 licensierade klasser i olika åldersnivåer, för flickor och pojkar, damer och herrar, utan åldersbegränsningar nedåt eller uppåt. Vi har två klasser i parainnebandy för stående spelare och en klass i rullstolsinnebandy. Vi har en öppen klass för motionärer. Vi har en företagsklass.

Vi erbjuder unika mervärden direkt kopplad till din roll i SFBC – som målvakt, utespelare, ledare eller förälder – något extra som inte är förenad med någon extra kostnad.

Följ oss i sociala medier och prenumerera på vårt nyhetsbrev för senaste nytt:  https://us21.admin.mailchimp.com/campaigns/show?id=7188

Varmt välkommen att bli en del av en cupupplevelse som skapar minnen för livet!

Register now

Secure your place in the tournament, register today!

0
Registered teams